alk. 190

Tilausehdot

 1. Sopijaosapuolet

Näitä sopimusehtoja sovelletaan muuttotilauksen toimittajan, Muutto JA Oy, Etnankuja 7 A 1, 01390, Vantaa, Y-tunnus 2911345-5 (jäljempänä Yritys) ja tilauksen tekijän (jäljempänä Asiakas) välillä. Asiakkaana voi olla sekä yksityishenkilö ,että yritys.  Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Muuttojen ja palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 1. Laatikot ja muut vuokrattavat tuotteet vuokrataan kulloinkin erikseen sovittavaksi ajaksi.
 2. Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen toimitettuihin tuotteisiin, kuten tuotteiden määrään tai laatuun, hänen tulee ilmoittaa siitä Muutto JA Oy:lle. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään toimitusta seuraavan arkipäivän aikana, kuitenkin ennen tavaroiden käyttöönottoa. Myös tuotteiden palautuksen yhteydessä asiakkaan tulee ilmoittaa Muutto JA Oy:lle, mikäli hänellä on huomautettavaa esimerkiksi tuotteiden palautusmäärään tai muihin palautuskuormakirjan merkintöihin liittyen. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään tuotteiden palautusta seuraavan arkipäivän aikana.
 3. Vuokra-aika lasketaan kalenteripäivittäin, toimitus- ja palautuspäivä mukaan lukien.
 4. 14 päivän pakettivuokraus sisältää nimensä mukaisesti enintään 14 päivän vuokrauksen.
 5. Tuotteita ei saa käyttää niitä turmelevien aineiden tai tavaroiden kuljetuksiin tai säilyttämiseen. Turmeleviksi aineiksi lasketaan esimerkiksi rakennusjätteet, laastit, maalit, öljyt, kivi- tai lasimurska, sekä muut vastaavat aineet.
 6. Vuokraaja vastaa vuokra-aikana laatikoille ja muille tuotteille tapahtuneista vahingoista. Rikkoutuneista, kadonneista tai turmeltuneista laatikoista tai muista tuotteista on suoritettava uushankintahinnan suuruinen korvaus. Esimerkiksi kotimuuttolaatikoiden verollinen korvaushinta on 20,00 € / ltk ja yritysmuuttolaatikoiden verollinen korvaushinta 28,00 € / ltk.
 7. Jokaisesta osakuljetuksesta veloitetaan erikseen.
 8. Vuokraus- ja kuljetusmaksut veloitetaan tilauksen yhteydessä.
 9. Jos asiakas haluaa maksaa tilauksen laskulla vain valitse lasku verkkokaupasta.
 10. Pidempiaikaisissa vuokrauksissa vuokrat tapahtu suoran netistä.
 11. Vuokraajalla ei ole oikeutta luovuttaa laatikoita tai muita vuokrattavia tuotteita kolmannelle osapuolelle ilman vuokranantajan suostumusta.
 12. Osoitteenmuutoksesta on välittömästi ilmoitettava vuokranantajalle.
 13. Mikäli vuokraaja rikkoo tämän sopimuksen ehtoja, vuokranantajalla on oikeus purkaa sopimus ja saada vuokratut tuotteet haltuunsa.
 14. Tästä sopimuksesta aiheutuneet riidat ratkaistaan vuokranantajan kotipaikan käräjäoikeudessa.