Muuttopalvelu Helsinki

Muuttopalvelumme HELSINKI on täydellinen apu silloin kun toivot muuttopalvelua, joka toimii!

Muuttopalvelussamme saat kaiken tarvitseman saman katon alta. Muuttopalvelun toteutumiseen tarvitsemme vain tiedot, jotka voi toimittaa meille muuton tilaus tarjouspyynnön kautta. Olemme apunasi kaikenkokoisissa muutoissa opiskelijamuutoista suurempiin yritysmuuttoihin sekä meno-paluu muuttoihin.

Muuttofirma HELSINKIIN

Olemme täyden luottamuksen muuttofirma joka toimii HELSINKIIN. Meille asiakastyytyväisyys on tavoitteemme. Keräämme hyviä asiakaskokemuksia ja palautteita, emme laskutettavia tunteja.

Osamaksulla voit maksaa muuttosi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk.

Meidän muuttopalveluista on 100% tyytyväiset asiakkaat!

Yllätä itsesi parhaalla mahdollisella tavalla ja ota luotettava yritys hoitamaan muuttosi.4

Muuttolaatikot ovat käteviä päällekkäin pinottavia muovilaatikoita. Niihin on helppo pakata vaatteet, astiat, työkalut, kirjat jne. Muuttolaatikoissa on tukevat kahvat, joista niitä on helppo kantaa. Tyhjinä laatikot saa pakattua pieneen tilaan pinoamalla ne sisäkkäin, muuttolaatikoiden vuokraus hinta on 15 senttiä per kpl per päivä.

 

Muuttoauto kaikkeen kuljetukseen

Muuttoautomme ovat valjastettu erilaisten muuttojen kuljetuksiin, jossa kulkee turvallisesti arvokaskin lasti vakuutettuna ja suojattuna. Muuttoauton koko mahdollistaa tavaran siirtämisen yhdellä kertaa. Säästämme aikaa, rahaa ja työvoimaa, kun muuttoauto tekee vain yhden matkan muutettavasta osoitteesta muuttokohteeseen.

Muuttopalvelu Helsinki