Muuttolaatikot pakettihinnoin

Varaa nyt netistä – vahvistamme varauksesi puhelimitse

Täytä oheinen varauslomake huolellisesti. Tähdellä merkityt kohdat (*) ovat pakollisia. Tämä on vasta alustava tilaus, joka ei vielä sido sinua mihinkään. Sitovan tilauksen voit tehdä, kun asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä toivomallasi tavoin – puhelimitse tai sähköpostitse.

Huomioi, että pakettivalinnastasi riippuen muuttolaatikoiden määrä on 30, 40, 50 tai 60 laatikkoa. Voit pitää laatikoita kiinteällä pakettihinnalla max. 21 päivää. Valitse kalenterista sinulle sopiva aloituspäivä.

Laatikoiden nouto, palautus ja maksaminen
Voit noutaa ja palauttaa laatikot itse osoitteesta xxx……. Katso kartta ja ajo-ohjeet täältä (linkki). Varastomme on auki klo 8-18.30. Laatikot voit maksaa käteisellä paikan päällä.

Jos tilaat laatikoille kuljetuspalvelun hintaan 15 euroa/ suunta (Pääkaupunkiseutu, Kehä III sisäpuolella), voit maksaa laatikoiden vuokran pankkisiirrolla. Kuljetusyhtiö laskuttaa kuljetukset erikseen.

Kun olet täyttänyt tilauslomakkeen ja klikannut “Lähetä” -painiketta, saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Siinä on myös maksuohjeet. Otamme sinuun yhteyttä hyvissä ajoin ennen tilauksesi alkupäivämäärää.